Schaaktoernooi

Negen maart was een spannende dag voor de deelnemers aan het schaaktoernooi voor Rhedense basisscholen. De verschillende teams waren duidelijk herkenbaar aan hun shirt. Het ging er serieus aan toe zoals op de foto’s is te zien.

10 jaar woensdaginloop

Op woensdag 6 maart werd het 10 jarig bestaan van de woensdag-inloop feestelijk gevierd. Wim Vermeer en Wim van Giessen leiden al vanaf het begin deze inloopmiddagen, bijgestaan doort Wendy de Jong en Janet Los. Na het openingswoord van Wim Vermeer en het aanbieden van een bloemetje namens het bestuur werd iedereen getrakteerd op een frites maaltijd. Daarna kon men meedoen met bingo.

Nieuwjaarsreceptie

Op vrijdagmiddag 12 januari vond de nieuwjaarsreceptie plaats.
Het was een gezellige bijeenkomst met zoals gebruikelijk een hapje en een drankje. De aanwezigen werden toegesproken door Kees van den Haak die enkele ontwikkelingen van het afgelopen jaar meedeelde.

Kerstlunch

Dorpshuis Rheden

Het jaar 2023 is in het Dorpshuis in stijl afgesloten met een gezellige kerstlunch die samen met Incluzio werd georganiseerd.
De zalen waren mooi versierd en men kon meezingen met de kerstliedjes die door conciërge Ed op de piano ten gehore werden gebracht.

Historische Foto’s

Klik op een foto voor een vergroting.

De expositie van oude foto’s in het dorpshuis ter gelegenheid van het dorpsfeest ‘450 jaar Rheden’ trok veel bezoekers. Het was dan ook de moeite waard, zoveel herinneringen aan het verleden bij elkaar. Je hoorde nogal eens bij een foto van een mooi historisch gebouw de opmerking ‘Jammer, dat dit is verdwenen’. De oude klassenfoto’s van de Willem de Zwijgerschool trokken ook veel bekijks, leuk om jezelf met je vroegere klasgenootjes terug te zien.

HET CENTRUM VOOR CLUBS EN VERENIGINGEN MET ACTIVITEITEN VOOR JONG EN OUD