EXPOSITIES

Alle tentoonstellingen zijn gratis te bezichtigen tijdens openingstijden en als de expositieruimte niet voor andere activiteiten in gebruik is. Daarom is het verstandig vooraf te bellen met het Dorpshuis, tel. (026) 7440080 of het actuele weekprogramma op de website te raadplegen.

Bent u creatief en zou u ook wel eens willen exposeren?
Lees dan deze informatie.

***********************************************************

KLEUR EN FLEUR VAN GREET DRENT

Dorpshuis Rheden

Even voorstellen: “Mijn naam is Greet Drent en ik woon sinds 1986 in De Steeg. Zoals je wel kunt zien houd ik van de natuur en ben heel erg blij om in zo’n mooie omgeving te mogen verblijven.
Vanaf 1992 heb ik les van Anneke Derks gehad om mij te bekwamen in het aquarelleren. Na wat roerige tijden in mijn leven ben ik nu bezig met andere technieken, met een meer speels effect.
Ik werk ook in opdracht als je bijvoorbeeld iets persoonlijks wilt geven of voor jezelf hebben.
Neem gerust contact met mij op wanneer je geïnteresseerd bent.

Greet Drent, Oversteeg 49, 6994 AS De Steeg
tel. 06-30 01 10 94, email miesje2@live.nl

Tot 16 augustus a.s. is het werk van Greet te bezichtigen.

Dorpshuis Rheden

**************************************************************************

EXPOSITIE ‘ONS RAADHUIS

In Ons Raadhuis in Velp komt elke woensdagmorgen de kleurgroep bijeen om samen te werken aan een creatieve opdracht. Deelnemers bedenken om de beurt een onderwerp waar zij een maand aan werken. Onderwerpen zoals vlinders, een bij, olifant of bloemen. De groep werkt vooral met kleurpotlood en soms met kleurkrijt op papier. Ze gaan thuis aan de slag, maar als ze samenkomen in Ons Raadhuis, helpen ze elkaar en leren zo van elkaar. Er is grote vrijheid, maar er is ook veel plezier en er worden mooie resultaten geboekt. De expositie is te zien in zaal 6 van Dorpshuis Rheden..

Wie belangstelling heeft om zich aan te sluiten bij de kleurgroep, kan altijd een ochtend gratis meedoen. De groep komt samen op woensdagen van 10.00 tot 11.30 uur. Het adres is Nieuwstraat 1, op de hoek met de Emmastraat in Velp.

**************************************************************************

HISTORISCHE FOTO’S RHEDEN

Dorpshuis Rheden

Vorig jaar werd een foto expositie in het Dorpshuis gehouden van Rheden in vroeger dagen. Een mooi tijdsbeeld waar veel bezoekers op afkwamen. De expositie was ter gelegenheid van het Dorpsfeest
Heeft u dit gemist of wilt u dit nog wel eens bekijken dan kan dat tot half augustus.

Dorpshuis Rheden
De expositie wordt ingericht


HET CENTRUM VOOR CLUBS EN VERENIGINGEN MET ACTIVITEITEN VOOR JONG EN OUD