EXPOSITIES

Alle tentoonstellingen zijn gratis te bezichtigen tijdens openingstijden en als de expositieruimte niet voor andere activiteiten in gebruik is. Daarom is het verstandig vooraf te bellen met het Dorpshuis, tel. (026) 7440080. Of bekijk het actuele weekprogramma.

Bent u creatief en zou u ook wel eens willen exposeren?
Lees dan deze informatie.


**************************************************************************

EXPOSITIE HERMAN VAN AKEN

Dorpshuis Rheden

In zaal 1/2 bevindt zich tot 2 september het kleurrijke werk van Herman van Aken. Evenals de andere kleurrijke exposities in het Dorpshuis word je hier vrolijk van. Herman heeft een uitgebreide omschrijving van zijn schilderhobby gemaakt, deze vind je hier.

**************************************************************************

EXPOSITIE JOKE VEELING

Zaal 6 is tot 5 augustus de expositieruimte van Joke Veeling. Schilderijen in acryl met veel kleur waar je vrolijk van  wordt en een paar aquarellen die meer ingetogen zijn. Dit vertelt Joke:
Tekenen en schilderen zijn altijd een grote hobby van mij geweest. In het verleden heb ik door middel van verschillende cursussen meerdere technieken geleerd. De cursus aquarelleren is voor mij een goede en leerzame basis geweest.Tegenwoordig schilder ik graag met acrylverf en wissel dit af met aquarelleren, dit is om de techniek niet te verleren.Mijn voorkeur gaat uit naar onderwerpen over natuur, zoals zeegezichten, landschappen en macro-afbeeldingen van insecten. Ook andere dieren vind ik leuk om te schilderen. Tussendoor schilder ik abstract. Ik houd erg veel van mooie kleuren, dat spreekt mij aan. Schilderen in groepsverband vind ik altijd gezellig en vooral leerzaam.”

joke.veeling@upcmail.nl

**************************************************************************

KLEINE KUNSTENAARS

Dorpshuis Rheden

Momenteel is een bijzondere expositie in zaal 8 van het Dorpshuis te zien. Het is kunst van jonge kinderen die gemaakt is onder begeleiding van Barbara van Binsbergen. Zij is kunstdocente en geeft beeldende vorming op scholen. In haar atelier ‘La Spirale’ in Velp geeft zij teken- en schilderles aan (kleine) kunstenaars. Deze expositie is tot 8 juli te zien.
Onderstaand een foto die gemaakt is tijdens de opening waarbij trotse ouders aanwezig waren.

Dorpshuis Rheden

**************************************************************************

BENT U CREATIEF? EN WOONT U IN DE GEMEENTE RHEDEN? DAN IS DIT GOED NIEUWS!
Dorpshuis Rheden heeft ruimte om uw kunstwerken gratis te exposeren. Gedacht wordt aan alles wat op te hangen is, zoals foto`s, aquarellen, krijt- en potloodtekeningen, acryl, handwerken. Ook samen exposeren is mogelijk.
Voor alle informatie kunt u terecht bij mw. M. Peelen,
email mientjepeelen@gmail.co

HET CENTRUM VOOR CLUBS EN VERENIGINGEN MET ACTIVITEITEN VOOR JONG EN OUD