EXPOSITIES

Alle tentoonstellingen zijn gratis te bezichtigen tijdens openingstijden en als de expositieruimte niet voor andere activiteiten in gebruik is. Daarom is het verstandig vooraf te bellen met het Dorpshuis, tel. (026) 7440080 of het actuele weekprogramma op de website te raadplegen.

Bent u creatief en zou u ook wel eens willen exposeren?
Lees dan deze informatie.

***********************************************************

EXPOSITIE TERPENTIJN

Momenteel exposeren schilders van Terpentijn, een vereniging van amateurschilders uit Velp, hun werk in het Dorpshuis.

Dorpshuis Rheden

Zaal 1 en 2
De dinsdagavond-groep exposeert in zaal 1 en 2. De schilders zijn; Anretha Stofberg, Mieyung Willekes, Monique Onstein, Neeltje Tazelaar en Theo van Oossanen.

Dorpshuis Rheden

De een schildert al jaren, een ander is net begonnen. Sommigen hebben al een eigen stijl, anderen kiezen ervoor divers werk te maken. De een wil graag iets nieuws leren, de ander komt thuis niet aan schilderen toe. Maar voor allen geldt dat ze er plezier aan beleven.

Dorpshuis Rheden

Zaal 6 en 8
Daarnaast is in zaal 6 en 8 en in de gang het werk van Rosa Belgers te zien. Zij schildert de laatste jaren met acryl en een losse toets. Zonder ondertekening zet zij haar werk direct met het penseel op. Haar favoriete schilder die zij graag naschildert is Melchior d’Hondecoeter. Deze kunstschilder uit de tijd van de barok  werd geinspireerd door de natuur. Hij schilderde als eerste allerlei soorten vogels waarvan er veel in zijn stillevens zijn te zien. Ook is in zaal 8 werk te zien van Janet Los. Zij is jaren lid geweest van Terpentijn .

Te zien tot 30 maart 2024

**************************************************************************


HET CENTRUM VOOR CLUBS EN VERENIGINGEN MET ACTIVITEITEN VOOR JONG EN OUD