Exposities

Alle tentoonstellingen zijn gratis te bezichtigen tijdens openingstijden en als de expositieruimte niet voor andere activiteiten in gebruik is. Daarom is het verstandig vooraf te bellen met het Dorpshuis, tel. (026) 7440080. Of bekijk het actuele weekprogramma.

Bent u creatief en zou u ook wel eens willen exposeren?
Lees dan deze informatie.

**************************************************************************

EXPOSITIE NETTIE HOFMEIJER

Dorpshuis Rheden

In zaal 8 en 3 kunt u tot juli schilderijen van Nettie Hofmeijer komen bekijken. Zij schildert al van jongs af aan en de onderwerpen zijn divers. Landschappen, dieren, portretten en afbeeldingen in primaire kleuren die in een kinderkamer niet zouden misstaan. Deze hangen dan ook in de zaal waar het consultatiebureau wekelijks zitting houdt. Alle werk is mooi ingelijst en het zeker waard om bekeken te worden.     

***********************************************************

ULANDA BROUWER EXPOSEERT

In zaal 6 zijn schilderijen in olieverf van Ulanda Brouwer te zien. Het genre van Ulanda is divers: stillevens, landschappen en portretten. Zij verzamelt uiteenlopende voorwerpen die inspiratie voor haar werk opleveren. Dit levert verrassende beelden op!

BENT U CREATIEF? EN WOONT U IN DE GEMEENTE RHEDEN? DAN IS DIT GOED NIEUWS!
Dorpshuis Rheden heeft ruimte om uw kunstwerken gratis te exposeren. Gedacht wordt aan alles wat op te hangen is, zoals foto`s, aquarellen, krijt- en potloodtekeningen, acryl, handwerken. Ook samen exposeren is mogelijk.
Voor alle informatie kunt u terecht bij mw. M. Peelen,
email mientjepeelen@gmail.co

HET CENTRUM VOOR CLUBS EN VERENIGINGEN MET ACTIVITEITEN VOOR JONG EN OUD