De Deelkring

50-plussers ontmoeten elkaar bij ‘De Deelkring’ in Dorpshuis Rheden De Deelkring is een vaste groep (8 tot 10) enthousiaste 50-plussers die één keer in de twee weken op dinsdagmiddag van 14 tot 16 uur (in de even weken) bij elkaar komt. Een ander dagdeel of avond is mogelijk bij voldoende deelnemers. De Deelkring is bedoeld voor mensen die gezelligheid zoeken, nieuwsgierig zijn en zich willen verdiepen in actuele of persoonlijke onderwerpen.

De deelnemers brengen zelf een onderwerp in. Het delen van persoonlijke kennis, inzichten en ervaringen en hierin samen verdieping zoeken kan een verrijking zijn van je leven en je persoonlijke inzichten. Daarnaast is het een uitstekende manier om actief betrokken te blijven bij wat leeft in de samenleving.

Heeft u belangstelling om deel te nemen of wilt u meer informatie?
Kom dan naar de informatiebijeenkomst op woensdag 12 oktober om 19.00 uur in het Dorpshuis Rheden (ruimte 6), of neem contact op met Meindert de Jong via jong.div@gmail.com of 06 53801375.

Dorpshuis Rheden