De Deelkring

50-plussers ontmoeten elkaar bij ‘De Deelkring’ in Dorpshuis Rheden De Deelkring is een groep (8 tot 10 personen) 50-plussers die één keer in de twee weken op dinsdagmiddag (14–16 uur – even weken) bij elkaar komt. Het initiatief is bedoeld voor mensen die gezelligheid zoeken, nieuwsgierig zijn en zich willen verdiepen in nieuwe thema’s. 

De thema’s worden door de deelnemers zelf ingebracht en hebben vaak betrekking op actualiteit, eigen kennis, interesses en ervaringen. Het samen delen en uitdiepen van kennis en inzichten is een uitstekende manier om actief en betrokken te blijven bij wat speelt in de samenleving.

Heeft u belangstelling om deel te nemen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met Meindert de Jong via jong.div@gmail.com of 06 53801375

Dorpshuis Rheden