ameezing kerstlunch

Dorpshuis Rheden kerstlunch

Op 17 december jl. was het in het Dorpshuis al volop kerst. Inwoners waren uitgenodigd voor een lunch met muziek en zang. De deelnemers kregen een aantal heerlijke gerechten gepresenteerd waarbij, tussen de gangen door, kerstliedjes werden gezongen met begeleiding van een pianist. Ondanks dat er vanwege corona afstand bewaard moest blijven, was het een sfeervol en gezellig samenzijn.
Kortom, een bijeenkomst die voor herhaling vatbaar is.

Deze kerstactiviteit vond plaats in het kader van de Open Inloop. Inwoners kunnen elke doordeweekse middag tussen 14.00 en 16.00 uur binnenlopen voor een praatje, spelletje of een kopje koffie. Op dinsdag, woensdag en vrijdag is tegelijkertijd het informatiepunt van welzijnsorganisatie Incluzio geopend. Bezoekt u dit informatiepunt, dan bent u eveneens welkom voor een kopje koffie bij de Open Inloop.