voorzitter

Bestuursvacature
Eind vorig jaar heeft onze voorzitter Luuk Kuiper, actief sinds 2013, zijn functie neergelegd. Daarom zijn we op zoek naar een opvolger. Je komt terecht in een goed lopende organisatie met deskundige en ervaren bestuurders en een grote groep enthousiaste en betrokken vrijwilligers.

In het dorpshuis hebben veel clubs en verenigingen hun activiteiten. De afgelopen tijd staan deze door de coronamaatregelen op een laag pitje. Alleen het consultatiebureau, de trombosedienst en Incluzio verlenen hun diensten. Ondanks deze coronatijd wordt vooruit gekeken naar het moment dat de deuren voor iedereen weer open gaan. Met een programma vol activiteiten zoals muzieklessen, jongerenwerk, yoga, bridge, koersbal, repaircafé, Rhedens Maal zijn we er klaar voor om weer van start te kunnen gaan.

Ben je sociaal betrokken, voel je je verbonden met Rheden en wil je een zinvolle bijdrage leveren aan de dorpssamenleving, neem dan contact op met Jan Twilhaar, tel. 06-49 84 45 46