Expositienieuws

Zaal 1 en 2: Tot 17 juli worden schilderijen van Rietje Heeling geëxposeerd. Zelf zegt zij over haar werk: ‘Ik ben geroerd door vorm en kleur en ik probeer dat met acryl over te brengen op doek. Soms realistisch, soms abstract, soms een verhaal.”

Rietje Heeling
tel. 0313-413067
rietjeheeling@gmail.com

Op vrijdag 20 juni kwamen leerlingen van groep 3 van de Holtbanckschool voor een feestelijke opening van hun expositie. Ze hadden op school een tekenles van Karin Witteveen (Kunst met Karin) gehad met als onderwerp ‘portretten’.
Op de foto hier boven werd ook nog een expositie van ‘grote mensen’ bewonderd. Het was een leuke happening met de jonge kunstenaars en iedereen wordt uitgenodigd de vrolijke portretten eens te komen bekijken.

Tot eind dit jaar exposeert Nettie Hofmeijer haar schilderijen in zaal 8.
Ga ze vooral bekijken, het is prachtig werk!