exposities

Dorpshuis RhedenIn zaal 6 hangt werk van José Kip-Stigter. Het zijn schilderijen in pastel, acryl, olieverf en gemengde techniek. Zeker de moeite waard om te komen bekijken! Dit kan tot 3 februari 2019.

♣ In de gang tussen zaal 6 en de foyer is de eerste expositie van creatieve jeugd te bewonderen, kleurige kunstwerken van Babette en Sander. Het is een mooi overzicht geworden van wat ze de afgelopen jaren hebben gemaakt.

Dorpshuis Rheden♣  Dhr. Ed Jacobs schildert portretten in zwart/wit, vaak van bekende (pop)artiesten maar Ed maakt ook een portret op verzoek. Ed is twee keer in de week te vinden in het activiteitenatelier van Siza waar hij werkt aan zijn portretten met een eigen stijl.  Het werk is te zien in de gang en de foyer.

♣  En heeft u de bijzondere foto’s ‘Glas Art’  van dhr. Aad van den Bosch nog niet gezien? Deze bevinden zich in zaal 1 en 2. Kom dit zeker eens bekijken! Heeft u vragen over een foto , wilt u misschien een foto aanschaffen, neem dan contact  op via aad6955@hotmail.com of tel. 0313-844480 / 06 51 52 95 28.

Bent u ook creatief en wilt u uw creaties aan anderen laten zien? In december komt er weer plaats vrij om te exposeren. Neem daarvoor contact op met mw. Mientje Peelen, tel. (026) 844 66 90.