Expositienieuws

  • De eerste expositie van de jeugd is te bewonderen. Kleurige kunstwerken van Babette en Sander hangen in de gang van Het Dorpshuis. Het is een mooi overzicht geworden van wat ze de afgelopen jaren hebben gemaakt.
  • De bijzondere foto’s ‘Glas Art’  van dhr. Aad van den Bosch bevinden zich in zaal 1 en 2, kom dit zeker eens bekijken!
  • Dhr. Ed Jacobs schildert portretten in zwart/wit, vaak van Dorpshuis Rhedenbekende (pop)artiesten maar Ed maakt ook een portret op verzoek. Te zien in de foyer vanaf 11 juni. Ed is twee keer in de week te vinden in het activiteitenatelier van Siza waar hij werkt aan zijn portretten met een eigen stijl.
    Bent u ook creatief en wilt u uw creaties aan anderen laten zien? In december komt er weer plaats vrij om te exposeren. Neem daarvoor contact op met
    mw. Mientje Peelen, tel. (026) 844 66 90
    .